Dissabte, 10 d'abril de 2021 - Edició 989
La República

[Vídeo] El vicepresident de la Diputació d’Alacant del PP emula el drogoaddicte de l’APM per a defensar la monarquia

El vicepresident la Diputació d’Alacant, Carlos Castillo, ha volgut fer-se el fatxenda per a mostrar la l’oposició del Partit Popular, davant la petició d’Esquerra Unida (EU) a l’apartat de mocions […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 08/11/2018
Carlos Castillo, PP d'Alacant

El vicepresident la Diputació d’Alacant, Carlos Castillo, ha volgut fer-se el fatxenda per a mostrar la l’oposició del Partit Popular, davant la petició d’Esquerra Unida (EU) a l’apartat de mocions que reclamava que es derogués el delicte d’injúries a la corona que existeix en el marc legal espanyol i que l’administració provincial es reafirmés en el seu “compromís amb els valors republicans i de la democràcia”.

“Viva España, viva el Rey, viva el ordren y la ley”, ha afirmat Castillo tot somrient després d’advertir que la seva intervenció seria curta. Tal com explica elDiario.es, després d’aquesta al·lusió a l’himne de la Guàrdia Civil, el polític alacantí ha donat per conclòs el seu torn de paraula mentre part de la bancada popular s’ha començat a riure mentre regnava el desconcert en la resta de la sala. La portaveu d’EU ha afegit a continuació amb ironia que al polític alacantí “li ha faltat la bandera d’Espanya onejant en l’aire”.

La intervenció recorda al drogoaddicte que va fer famós el programa APM del noi valencià absolutament passat de voltes tornant de festa un matí quan és parat per la policia. Mentre fa el control d’alcoholèmia, balla, crida, riu i no para de dir la famosa frase sota els efectes de les diferents substàncies estupefaents que el seu cos va suportar aquella nit.