Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

L’aeroport de Palma ja té formularis covid en català després de quatre mesos de queixes

|

- Publicitat -

Després de quatre mesos de peticions i de queixes dels usuaris, a la fi, ja hi ha formularis covid en català a l’Aeroport de Palma. Els formularis sobre la Covid-19 que els viatgers han d’emplenar en arribar a l’Aeroport s’oferien en diversos idiomes, però no en llengua catalana. Diversos usuaris havien fet públiques les seves queixes a través de les seves xarxes socials o a través de dBalears. El passat mes de gener, diversos lectors varen denunciar a dBalears que la parada pel test Covid-19 de l’IB-Salut que hi ha instal·lada a l’aeroport de Palma, no oferia formularis en català, ni tan sols quan els demanaves expressament.

Publicitat

La Plataforma per la Llengua ha celebrat que gràcies a la pressió hagi “arribat la normalitat a les taules de formularis covid de l’aeroport de Palma” i manifesta que “esperem que sigui de manera permanent i que no es tornin a vulnerar els nostres drets lingüístics”.

 

Et pot interessar  Més d'un miler de persones es manifesten a Perpinyà i reclamen l'ús del català als plens i reobrir els passos fronterers
Publicitat

Més notícies

Opinió