Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Comença la campanya de les eleccions a Andorra

|

- Publicitat -

Ahir va començar la campanya electoral per les eleccions generals que se celebraran el 2 d’abril a Andorra. Demòcrates, Liberals, Acció, Andorra Endavant, Concòrdia i la coalició PS SDP+ van fer aquest diumenge la primera enganxada de cartells. Totes les formacions van fer-ho a la capital, Andorra la Vella, excepte Liberals, que ho va fer a Sant Julià de Lòria.

Publicitat

Segons una enquesta elaborada pel Grup de Sociologia d’Andorra Recerca + Innovació, la principal pugna serà entre Demòcrates, la formació de l’actual cap de Govern Xavier Espot, i la coalició d’esquerres PS SDP+, encapçalada per Pere López. El sondeig augura un 41,72% dels suports pels primers i un 25,41% pels segons.

Xavier Espot, cap de Govern en funcions, va declarar ahir que “aspirem a la majoria absoluta, com no pot ser d’una altra manera” i va reivindicar la seva candidatura com “la que està millor preparada per fer front als reptes que el país ha d’encarar en els pròxims anys” i per “garantir la prosperitat econòmica i social”.

Pere López va explicar que la seva campanya serà “en positiu, explicant les nostres propostes” i, al mateix temps, va afirmar que el govern de Demòcrates i Liberals ha estat “desastrós” i que “ens ha portat a una situació molt pitjor que la de l’anterior legislatura”. Va voler adreçar unes paraules als votants: “a tots aquells electors que vulguin un canvi polític en el nostre país, que estiguin descontents amb la situació actual, que estudiïn molt bé quines són les opcions reals de canvi a l’hora de manifestar el seu vot, i molt en compte que, sense voler-ho, no acabi sent un vot perquè les coses continuïn igual”.

Et pot interessar  El Consell General d'Andorra fixa les remuneracions pels seus parlamentaris
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió