Divendres, 21 de gener de 2022 - Edició 1275
La República

Open Arms i el Consell Comarcal del Segrià atendran temporers amb covid-19 al pavelló de Torres de Segre

El brot procedent d’un claustre de professors del Perelló arriba als 9 positius

Agències 12/07/2020
El pavelló que atendrà temporers amb covid-19 a partir de dilluns

L’ONG Open Arms ha signat un conveni amb el Consell Comarcal del Segrià i l’Ajuntament de Torres de Segre per fer-se càrrec d’atendre les persones que treballen recollint fruita a la comarca i que han donat positiu per la covid-19, ja siguin asimptomàtics o lleus. El pavelló de Torres de Segre s’ha equipat amb una quarantena de llits per atendre i acompanyar els temporers mentre passen l’obligat període de confinament i no poden continuar desenvolupant la seva feina. L’espai es posarà en marxa a partir de dilluns.

La signatura del conveni ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, el vicepresident i cap d’àrea de Serveis Socials del Consell, Toni Bosch, l’alcalde de Torres de Segre, Joan Carles Miró, i el director d’Open Arms, Òscar Camps.

Al Perelló, el brot de covid-19 que té el focus en un claustre de professors arriba als 9 positius, que viuen en altres municipis. L’altre brot de la regió sanitària és el d’Alcanar, amb quatre casos confirmats, tres dels quals de la localitat. En ambdós brots tots els positius tenen símptomes lleus. Tant els casos confirmats com els seus contactes estrets estan en aïllament i seguiment domiciliari.