Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1596
La República

Nou atac a una benzinera independentista: un cotxe amb una bandera espanyola intenta bloquejar els sortidors

Petrolis Independents ha denunciat que dissabte un vehicle va intentar bloquejar una benzinera del seu grup a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Els propietaris de l’estació de servei asseguren que […]

Agències 21/01/2019
El cotxe aparcat a la benzinera de Petrolis Independents de Torroella de Montgrí/ ACN

Petrolis Independents ha denunciat que dissabte un vehicle va intentar bloquejar una benzinera del seu grup a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Els propietaris de l’estació de servei asseguren que els fets van passar cap a les sis de tarda quan el conductor d’un cotxe, que duia una adhesiu amb una bandera espanyola i un toro, va estacionar-lo obstaculitzant l’accés a un dels sortidors. L’acció la va compartir un usuari a través de les xarxes socials.

Segons Petrolis Independents, aquest és el segon incident que es produeix contra una de les benzineres del grup en menys de quinze dies. Els seus propietaris asseguren que aquestes actuacions els animen a obrir noves estacions arreu del país i que en els propers dies engegaran una campanya perquè es puguin obrir franquícies. “Les accions violentes i les bretolades queden impunes mentre que les persones que pacíficament defensen la nostra postura podem acabar a la garjola només per ser independentistes”, insisteixen. Per això, reclamen actuacions “contundents” per part de la policia catalana contra “les accions dels ultres lesives amb les persones que causen danys materials”.