Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

Mossos unionistes titllen de “rates” els independentistes per destapar una agent “que filtra informació a la caverna mediàtica”

Guerra interna al cos de Mossos d’Esquadra. Ahir, els agents unionistes agrupats en ‘Unió de Mossos per la Constitució’ (UMC) van insultar públicament -titllant-los de “rates”- els del col·lectiu de […]

Redacció
Redacció 07/01/2019
Mossos d'Esquadra, el 21-D

Guerra interna al cos de Mossos d’Esquadra. Ahir, els agents unionistes agrupats en ‘Unió de Mossos per la Constitució’ (UMC) van insultar públicament -titllant-los de “rates”- els del col·lectiu de Mossos sobiranistes ‘Guilleries’ per haver destapat una agent “que filtra informació a la caverna mediàtica”.

Es tractaria de “la mossa Lourdes M. R., destinada a Vic i amb estrets vincles amb la Guàrdia Civil”, segons el col·lectiu Guilleries, que va publicar una fotografia de l’agent en qüestió amb membres d’UMC (que, al seu torn, han participat en actes de VOX o SCC) i Santi Rodríguez, portaveu del PP al Parlament, “partit que vol la intervenció del nostre Cos”.

La resposta dels Mossos espanyolistes ha estat fer mofa dels republicans i insultar-los dient-los “rates” i “covards” sense “el valor de donar la cara”.