Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Montserrat, sobre el llaç groc: ”A mi m’ofèn”

La portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, creu que “el llaç groc significa el trencament amb Espanya” i ha constatat que “a mi m’ofèn”. Així ho ha exposat en […]

Anna Solé Sans 21/08/2018
La portaveu al Congrés del PP, Dolors Montserrat / ACN

La portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, creu que “el llaç groc significa el trencament amb Espanya” i ha constatat que “a mi m’ofèn”. Així ho ha exposat en una entrevista a Catalunya Ràdio.

“Jo defenso els drets i llibertats de tots però dins la llei”, ha volgut concretar. “Els espais públics són de tots. No podem ofendre ningú”. Sobre la polèmica recent de si cal considerar delicte o no el fet de treure’ls, Montserrat ha exposat que “seria intolerant que uns els poguessin treure i els altres no”. D’aquesta manera, Montserrat ha defensat la vida privada del Guàrdia Civil que treia llaços grocs de manera organitzada a les Terres de l’Ebre: “Un Guàrdia Civil és un ciutadà privat i en les seves estones lliures i vida privada no m’hi posaré”.

La popular ha recordat que precisament els llaços grocs són el motiu d’una proposta per tal de reformar la Llei de “símbols per mantenir la neutralitat de les institucions”.

Suport a un nou 155

La portaveu al Congrés dels populars ha defensat la possibilitat d’aplicar un nou article 155. “Oferim la nostra majoria absoluta al Senat per la possible activació del 155”. I ha recordat també que “quan governa el PP li va millor a tothom”.

Montserrat creu que és qüestió de temps que el PP desbanqui a Pedro Sánchez i s’ha mostrat convençuda que “tornarem a ser la llista més votada a totes les eleccions”. Així, ha reivindicat que el PP “és un partit de peu de carrer”.

Abans d’acabar l’entrevista la popular també ha volgut ressaltar la tasca de Tabàrnia: “És un moviment social contra l’independentisme que vetlla pels drets i les llibertats”.