Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

L’Obra Cultural Balear (OCB) reneix en el seu 60è aniversari

|

- Publicitat -

L’entitat de referència en la defensa de la llengua, la cultura i el dret a l’autogovern de Mallorca i les Illes Balears, l’Obra Cultural Balear (OCB), celebra aquest any el seu 60è aniversari. La celebració que anirà acompanyada de la Nit de la Cultura, la renovació de la imatge de l’entitat, un nou web, l’inici de digitalització del fons documental propi i l’edició d’un documental audiovisual.

Publicitat

El 60è aniversari de l’OCB “duu aparellades moltes activitats, fruit de la nova empenta de la Junta”, tal com han explicat des de l’entitat i recull el DBalears. A més de la Nit de la Cultura i tots els nous canvis que adopta l’entitat, també s’organitzaran itineraris a Palma relacionats amb la història de l’OCB.

L’OCB va neixer el 31 de desembre del 1962, impulsada pel filòleg menorquí Francesc de Borja Moll, qui tot just havia culminat la gran obra de la seva vida, el Diccionari Català-Valencià-Balear. 

“La celebració del 60è aniversari és per a l’OCB motiu de satisfacció i, sobretot, l’oportunitat de refermar el seu missatge i de projectar-se amb força cap al futur“, exposa l’entitat. Per aquest motiu, la commemoració es planteja en un doble vessant: per una part, reconèixer la tasca de totes les persones i projectes que han fet possible una trajectòria tan meritòria; i, per l’altra, rellançar l’entitat en un context de nous reptes culturals i socials.

Et pot interessar  La Federació Llull exposa per carta als representants permanents de la UE per què és necessària l'oficialitat del català
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió