Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

L’estrena en català de ‘The Boys’ arrasa a Prime

Segons ‘Desdelsofà.cat’, la sèrie va situar-se com la sèrie més consultada durant tot el mes de gener

Redacció 04/02/2023

The Boys‘, una de les sèries més esperades pel públic, va estrenar-se el passat dimarts, 31 de gener, a la plataforma Amazon Prime, doblada i subtitulada en llengua catalana. L’estrena de les tres temporades de la popular sèrie ha tingut una gran acollida entre el públic catalanoparlant, tal com ha revelat la pàgina Desdelsofà.cat.

Tal com revelen les estadístiques de la pàgina, en només dos dies des de la seva estrena, la sèrie va situar-se com la sèrie més consultada durant tot el mes de gener a la web d’Amazon Prime.

La sèrie ‘The Boys’, que barreja la ciència-ficció amb la comèdia i l’acció, tracta sobre el que passa quan els superherois són igual de famosos que les celebritats, tan influents com els polítics i considerats com a déus per la societat. En aquest món paral·lel, els superherois, en lloc de fer servir els seus poders per fer el bé, mostra com abusen del seu poder. Un grup de vigilants, anomenat ‘The Boys’, farà tot el possible per frenar els superherois que més perjudiquen la societat.