Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Les dures paraules de Bozzo sobre la Fura dels Baus

Creu que l'esbroncada a dos membres de l'equip de 'Faust' de la Fura dels Baus "dona una radiografia molt penosa del què és aquell país"

|

- Publicitat -

El director de Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo, ha lamentat aquest divendres l’esbroncada que van rebre dos membres de l’equip artístic de ‘Faust’, de la companyia La Fura dels Baus i dirigida per Àlex Ollé, van sortir a saludar amb llaços grocs a la solapa aquest dimecres al final de la representació. De fet, s’ha mostrat crític amb la posició d’Ollé, qui va demanar disculpes als treballadors, al patronat i a les autoritats a través d’una carta al Teatre Real. “S’ho podia haver estalviat perquè trobo que ha fet un paperet d’estrassa”, ha criticat Bozzo. Ha assenyalat que li fa “molta gràcia” que “en un país amb la corrupció està als nivells que està i les faltes a la democràcia i les violacions constants als drets humans, el que fa que una platea esbronqui a uns artistes és un llaç groc que reivindica la llibertat dels presos polítics”. Segons Bozzo, això “dona una radiografia molt penosa del què és aquell país”.

Publicitat

L’actor va signar el dia 25 de setembre del 2017 el manifest d’intel·lectuals en favor de l’1-O. En el manifest es declarava que la cultura havia de ser “el nervi i la sang de la República”. El manifest va aglutinar a 3000 creadors, intel·lectuals o agents del món cultural. Durant la campanya del 21-D va participar també en actes de la candidatura de Junts per Catalunya.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió