Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Les Balears atorguen les seves Medalles d’Or a Agustí Villaronga, Antònia Vicens i Gabriel Janer

Així, el Govern balear ret homenatge als mèrits que tant Villaronga, com Antònia Vicens i Gabriel Janer han assolit en la defensa, la promoció o el foment de les institucions i interessos de les Balears

Maria Garcia 20/02/2023
Imatge del Consell de Govern de les Illes Balears. Foto: Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

El Consell de Govern balear ja ha decidit quines personalitats seran condecorades amb les Medalles d’Or, el màxim guardó que les Illes Balears atorguen a aquelles persones físiques o jurídiques per honorar els seus mèrits. Enguany, les Medalles d’Or seran tres, una a títol pòstum al director de cinema Agustí Villaronga Riutort, una a l’escriptora Antònia Vicens Picornell i una tercera a l’escriptor Gabriel Janer Manila. El Consell de Govern també ha aprovat concedir 15 Premis Ramon Llull i una menció especial amb motiu dels 40 anys de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears.

Així, el Govern balear ret homenatge als mèrits que tant Villaronga, com Antònia Vicens i Gabriel Janer han assolit en la defensa, la promoció o el foment de les institucions i dels interessos generals de les Illes Balears.

L’entrega tant de les Medalles d’Or com dels Premis Ramon Llull tindrà lloc el pròxim 28 de febrer a la Llotja de Palma a les 19 hores de la tarda.