Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

L’Armada espanyola prepara una campanya per a reclutar ‘millennials’ davant la caiguda de sol·licituds d’ingrés

|

- Publicitat -

Les Forces Armades espanyoles tenen un problema de reclutament, segons es pot veure en documents signats pel responsable de la Secció de Reclutament, Francisco de Asís Aznar Fernádez-Montesinos, i segons ha avançat ‘Confidencial Digital’ en base a la documentació que la Intendència de l’Armada a Madrid ofereix a les empreses interessades a optar a la licitació d’un contracte de serveis consistent en “l’elaboració d’un vídeo de realitat virtual” per a la Subdirecció de Reclutament i Integració personal.

Publicitat

Un vídeo que anirà dirigit a intentar captar nous reclutes, ja que “en les últimes convocatòries, es detecta que el nombre de peticionaris interessats per ingressar a les FAS [Forces Armades, i a l’Armada en particular] va decreixent”. “Si segueix la tendència actual, en uns anys es poden tenir problemes de captació (menys opositors que places ofertades), com ja va passar en anys anteriors a la crisi econòmica”, diuen els documents de la Secció de Reclutament.

Per frenar aquest descens, l’Armada dedicarà 35.000 euros a la gravació de tres vídeos de realitat virtual en algunes de les seves unitats per tal d’atrapar els joves a través del telèfon intel·ligent o en conferències en universitats, col·legis i instituts, així com en espais com fires d’ocupació, d’ensenyament i de joventut.

Et pot interessar  El govern espanyol finançarà el 50% de l’Interrail i de l’AVE per incentivar que els joves viatgin per Europa i Espanya aquest estiu
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió