Dijous, 3 de desembre de 2020 - Edició 861
La República

La xarxa despulla Enric Millo

Les xarxes socials són una hemeroteca infal·lible per fiscalitzar l’acció dels polítics i el cas d’Enric Millo és un exemple. El que fou delegat del Gobierno durant l’etapa de Mariano […]

Redacció
Redacció 05/05/2019
Enric Millo, exdelegat del Gobierno a Catalunya / ACN

Les xarxes socials són una hemeroteca infal·lible per fiscalitzar l’acció dels polítics i el cas d’Enric Millo és un exemple. El que fou delegat del Gobierno durant l’etapa de Mariano Rajoy ha fitxat recentment com a secretari d’Acció Exterior de la Junta d’Andalusia.

L’any 2015, en declaracions als mitjans de comunicació, Millo denunciava com les “mini-ambaixades catalanes”, en referència a les delegacions de la Generalitat a l’estranger, “només serveixen per col·locar amics i són un exemple de malversació de fons públics”.

Un any més tard, amb Carles Puigdemont al capdavant del Govern, un dels executors del 155 es queixava com l’executiu “rebaixa les inversions en infraestructures i a la vegada creix en ambaixades”. Més enllà de les dificultats del càrrec, Millo també haurà de fer front a la catalanofòbia de Vox i el PSOE.

 

Relacionats