Dimecres, 21 d'octubre de 2020 - Edició 818
La República

La monarquia corrupte rebenta Espanya: La CEOE i Cepyme tanquen files amb el Rei i manifesten el seu “suport incondicional” a Felip VI i a la Constitució

Mentre a Catalunya pensem en eleccions, les patronals espanyoles critiquen sense citar Garzón i Iglesias per declaracions que “busquen dividir i confrontar”

Redacció
Redacció 26/09/2020
Posar el retrat del rei cap per avall, als Països Catalans és una arrelada tradició

Espanya en crisi social, econòmica i social afronta dividida el seu futur

La Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) i la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (Cepyme) han manifestat el seu “suport incondicional” al rei Felip VI i a la Constitució arran de la polèmica per l’absència del monarca al lliurament dels despatxos a la nova promoció de jutges a Barcelona. En paral·lel, les patronals espanyoles han criticat sense citar Alberto Garzón i Pablo Iglesias per uns tuits contra el cap de l’Estat que “busquen dividir i confrontar la societat espanyola”. Garzón i Iglesias havien recriminat a Felip VI falta de “neutralitat política” i “maniobrar contra el govern democràticament elegit” per haver trucat a Lesmes per expressar-li que li hauria “agradat” ser a l’acte de Barcelona.

“L’estabilitat passa necessàriament pel respecte de tots a les institucions de l’Estat. Aquells que no caminin en aquesta direcció només aconseguiran postergar i fer més difícil la recuperació econòmica i social que tothom reclama”, han assenyalat la CEOE i Cepyme en un manifest conjunt. “Les empreses espanyoles volem traslladar expressament el nostre suport al rei Felip VI, a qui agraïm la dedicació al nostre país i el seu paper fonamental i indispensable a l’hora de donar suport a les nostres empreses, especialment en aquests últims mesos de crisi”, han reiterat les patronals empresarials.

 

“Per contra, mostrem el nostre rebuig més absolut al fet que des d’algunes instàncies del país, amb declaracions contra el cap de l’Estat, es busqui dividir i confrontar la societat espanyola”, han carregat la CEOE i Cepyme. “Espanya, més que mai, necessita en aquests moments de crisi unitat, estabilitat i confiança”, han conclòs les patronals espanyoles.

Relacionats