Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

La Generalitat habilita una pàgina web perquè els infants facin arribar digitalment les cartes als Reis Mags

|

- Publicitat -

Els Reis Mags ja estan en camí per convertir aquesta nit en màgica. No obstant això, segueixen receptius a les últimes cartes. Per aquest motiu, tenint en compte la situació d’excepcionalitat de la pandèmia, la Generalitat ha creat una pàgina web que permet fer l’enviament telemàtic a Ses Majestat. Els infants podran destinar la carta al seu rei preferit i contactar amb ells, perquè estiguin correctament informats. També es podrà adjuntar la fotografia d’una carta escrita a mà, per poder-la enviar.

Publicitat

Aquesta acció permet que aquells infants que no poden o no volen assistir a la cavalcada, puguin transmetre els seus desitjos als tres Reis Mags a través d’una pàgina web. És a dir, es garanteix la comunicació amb Ses Majestats, que rebran igualment les cartes encara que no s’entreguin en mà. Cal recordar que Melcior, Gaspar i Baltasar, així com tots els seus patges i ajudants durant la mascareta per garantir la seguretat durant tota la cavalcada.

Al seu torn, Salut ha recordat que tots els infants i adults majors de 6 anys també l’hauran de portar i la recomana per als infants d’entre 3 i 5 anys. El departament ha recordat que no poden participar ni assistir a la cavalcada les persones amb símptomes de covid-19, les que hagin donat positiu, ni les persones confinades o contactes estrets.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió