Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

La CUP de Tarragona mostra el seu suport al CRAE de Sant Josep desallotjat divendres

L'organització ha criticat la manera de desallotjar les persones

|

- Publicitat -

El grup municipal de la CUP de Tarragona ha mostrat el seu suport al CRAE Casa Sant Josep de Tarragona que els Mossos d’Esquadra van desallotjar aquest divendres després d’estar ocupat des del 19 de juliol.

Publicitat

A través d’un comunicat, l’organització ha criticat la manera de desallotjar les persones ja que, segons ells, van entrar a l’edifici a cops de mall, enfocant amb llanternes les cares de les persones i, al principi, sense donar-los l’ordre de desallotjament dels jutges.

Segons ells, es tracta d’una situació d’especulació i “de veure la ciutat com un Monopoly on segons el poder que tens pots xuclar més o menys”.

És per això que la CUP ha rebutjat aquest desallotjament i ha mostrat el seu suport a les experiències d’alliberament d’espais que suposen ocupacions com la del CRAE Sant Josep de Tarragona.

També han encoratjat a tothom a “convertir-se en propietaris de les corresponents vides i dels espais de la ciutat”, és per això que se sumen a la convocatòria de concentració que tindrà lloc aquest dissabte a les 19 hores a la plaça de la Font en rebuig al desallotjament del CRAE.

Et pot interessar  Viñuales reclama al Govern més habitatge públic i impulsar l'àrea metropolitana del Camp de Tarragona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió