Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Junts, Demòcrates i Moviment d’Esquerres es presenten en coalició a les eleccions del 23-J

L'objectiu de la llista és que "aplegui el màxim de sensibilitats independentistes per recuperar l'esperit unitari de Junts pel Sí"

|

- Publicitat -

Junts per Catalunya, Demòcrates de Catalunya i Moviment d’Esquerres de Catalunya han acordat presentar-se en coalició a les eleccions generals del 23-J. Les tres formacions van registrar ahir divendres la coalició davant la Junta Electoral Central amb l’objectiu de presentar una llista de país al Congrés “que aplegui el màxim de sensibilitats independentistes per recuperar l’esperit unitari de Junts pel Sí“.

Publicitat

Pels tres partits van signar el secretari general de Junts, Jordi Turull; el portaveu de Demòcrates, Toni Castellà; i el coordinador general del Moviment d’Esquerres, Josep Serra. Míriam Nogueras (Barcelona), Marta Madrenas (Girona), Isidre Gavin (Lleida) i Josep M. Cruset (Tarragona) seran els caps de llista a les quatre demarcacions.

“Davant la involució de drets i llibertats, i el menysteniment de l’estat espanyol cap a Catalunya és el moment de recuperar la iniciativa i el respecte”, han apuntat des de Junts, en un comunicat que parla de “plantar cara a Madrid”.

“Malgrat el rebuig d’ERC a la llista unitària, Junts, Demòcrates i Moviment d’Esquerres continuarem treballant amb l’objectiu de fer una llista de país, incorporant partits i persones, que permetin a l’independentisme aconseguir la màxima força possible per avançar cap a l’autodeterminació“, ha reivindicat Junts.

Et pot interessar  Junts avisa el PSOE que encara "no existeixen les condicions" per a un "acord històric" que desbloquegi la investidura
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió