Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Jordi Cañas tancarà la llista de Cs a Barcelona

Anna Grau celebra la incorporació de l'eurodiputat a la seva llista pel 28M: "És un exemple i una inspiració”

|

- Publicitat -

L’eurodiputat de Ciutadans (Cs) al Parlament Europeu Jordi Cañas serà la cirereta del pastís de la llista de la formació liberal que liderarà Anna Grau per a les pròximes eleccions municipals a Barcelona del 28 de maig.

Publicitat

A la llista completa també destaca la inclusió en el lloc 21 de l’escriptora, intel·lectual i fundadora de Cs el 2005 Ana Nuño. Segons ha manifestat Grau, “Cañas ha portat i porta molt alt el pavelló taronja amb la seva característica integritat i lluita irrenunciable per les llibertats” i en aquest sentit ha assegurat que l’eurodiputat “és un exemple i una inspiració”.

Et pot interessar  Jordi Cañas, tot un visionari amb el cas de Puigdemont: "De Bèlgica no sortiran"

Grau ha destacat que “és un gran honor que accepti posar el colofó d’or a la candidatura”. Ha afegit que “el Jordi és el millor motor per a retornar l’esperança a una ciutat que reneix, ressorgeix i es rebel·la”, destacant finalment que amb la candidatura presentada aposten per “la Barcelona que una vegada va sorprendre el món, la dels radicalment lliures i iguals”.

A més de la incorporació de Cañas, Anna Grau ha sumat la inclusió a la llista de l’escriptora i intel·lectual, Ana Nuño, que ho farà en la posició número 21 de la candidatura. Nuño, que va ser una de les fundadores de Cs el 2005, és llicenciada i doctora en filologia anglesa per la Universitat de la Sorbona de París i ha publicat assajos i col·laborat amb nombrosos mitjans de comunicació. Grau ha assenyalat que Nuño “és una de les persones més lúcides, íntegres i insubornables que han aportat la seva llum a Ciutadans”, destacant d’ella que “va estar en el nucli original de Cs donant-lo tot a canvi de res, només del seu orgull de formar part d’una Barcelona i una Catalunya millors i més nobles”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió