Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Jordi Cañas, tot un visionari amb el cas de Puigdemont: “De Bèlgica no sortiran”

|

- Publicitat -

L’eurodiputat de Ciudadanos Jordi Cañas és protagonista de moltes declaracions sense cap ni peus. Ara, la suspensió de l’extradició de Puigdemont l’ha deixat retratat per les declaracions que va fer el març al mitjà digital elCatalán.

“M’alegra molt saber que de Bèlgica no sortiran”, assegurava Jordi Cañas a principi d’any en referència a l’exili de Puigdemont i dels consellers Comín i Ponsatí. “Si se’ls ocorre abandonar Bèlgica i van a Alemanya o França… seran capturats i posats a disposició judicial”, afegia. Tot plegat, dos països europeus que han deixat en llibertat al president exiliat.

Publicitat

Cañas va aprofitar per demanar a la justícia belga que respectés els tribunals “d’un país democràtic” com Espanya i va afirmar ser partidari de “mesures contundents”.

 

No satisfet amb el ridícul de març, el 23 de setembre, un cop coneguda la detenció de Puigdemont, va afirmar en el seu compte de Twitter: “No hi haurà maleter que permeti la seva fuga una altra vegada”. Una piulada que caducaria en menys de 24 hores, que va ser el temps que va trigar la justícia italiana en alliberar-lo sense mesures cautelars.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut