Dissabte, 16 de gener de 2021 - Edició 905
La República

Itàlia confirma 651 nous morts, fins a un total de 5.476 morts, i 59.138 contagis totals

Des de Protecció Civil s’espera que la tendència es mantingui però “no cal baixar la guàrdia”, ha afegit Borrelli.

Avatar
Agències 22/03/2020
El primer ministre italià Giuseppe Conte parla als mitjans de comunicació al Palau Presidencial del Quirinale després de reunir-se amb el president italià, Sergio Mattarella, a Roma, Itàlia, el 29 d'agost de 2019. (Horitzontal)

El Govern italià ha confirmat aquest diumenge un total de 651 nous morts al país a conseqüència del coronavirus, que ha deixat ja un total de 5.476 morts i 59.138 contagiats, segons l’últim balanç donat a conèixer pel cap de Protecció Civil, Angelo Borrelli.

Durant la seva compareixença, Borrelli ha destacat que les xifres semblen haver-se estabilitzat durant les últimes hores. Les defuncions d’aquest diumenge queden una mica per sota dels 793 del divendres al dissabte, i el total de nous casos és de 3.957 enfront dels 4.821 del mateix període del dia anterior.

Minuts abans, les autoritats italianes han anunciat aquest diumenge que a partir d’aquest mateix moment està prohibit tot desplaçament en transport públic i privat fins i tot en el mateix municipi de residència si no està justificat.

Estan exempts de la mesura les necessitats de treball comprovades, els casos d’urgència o els desplaçaments per motius de salut, explica l’ordenança conjunyeix dels ministeris de Sanitat i de l’Interior, recollida per l’agència de notícies italiana ADNKronos.

Així mateix, el Govern italià ha prohibit a partir d’aquest diumenge el desplaçament en mitjans de transport públics o privats amb diverses persones excepte per necessitats comprovades de treball, motius de salut o causes de força major.

 

Relacionats