Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

[Imatges] Quatre gats en l’acte a Ginebra d’un col·lectiu de Mossos unionistes

El col·lectiu ‘Unió de Mossos per la Constitució’ va participar el passat 9 de setembre en un acte organitzat a Ginebra (Suïssa) pel militar i assessor financer suís, François Meylan, que […]

Redacció
Redacció 13/09/2018
El logo d'Unió de Mossos per la Constitució/ Twitter @UMCmossos

El col·lectiu ‘Unió de Mossos per la Constitució’ va participar el passat 9 de setembre en un acte organitzat a Ginebra (Suïssa) pel militar i assessor financer suís, François Meylan, que ha acompanyat escamots de ‘Ciudadanos’ a arrencar símbols republicans dels carrers de Catalunya. 

Es tractava d’un acte al davant de la seu de l’ONU en defensa de la unitat d’Espanya i en el qual -segons es pot veure a les fotografies que ha penjat el col·lectiu d’agents a Twitter- l’assistència va ser mínima. A les imatges, quasi es veuen més banderes espanyoles que persones.

El mateix col·lectiu ha anunciat recentment que participarà a la manifestació de l’entitat ‘Hablamos Español’ contra el model educatiu català on també seran presents grups ultres com ‘Somatemps’. A la concentració del proper diumenge a Barcelona, també hi seran o ‘Segadors del Maresme’, ‘Asociación por la Tolerancia’, ‘Españoles de a Pie’, ‘Convivencia Cívica Catalana’, ‘Jusapol -el sindicat de la policia espanyola que compta amb el suport de Ciudadanos- o la ‘Coordinadora por Tabarnia’.