Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

[Imatge] El pessebre de Colau que crearà polèmica a Barcelona

Avui s’ha mostrat a la premsa el pessebre de Nadal de la plaça Sant Jaume. La tradició hivernal, però, continua la polèmica de l’art. Fora de mostrar els personatges del […]

Redacció 23/11/2018
Ajuntament de Barcelona

Avui s’ha mostrat a la premsa el pessebre de Nadal de la plaça Sant Jaume. La tradició hivernal, però, continua la polèmica de l’art. Fora de mostrar els personatges del Nou Testament i el naixement del messies dels cristians, la proposta de Sebastià Brosa mostra una taula amb dotze personatges (com els apòstols) que simbolitzen la seva experiència del Nadal i els seus conseqüents àpats.

L’artista i professor de l’Escola Massana ha volgut posar un nou a cada pla, que significa la il·lusió potencial i els missatges, la felicitat. El resultat és un homenatge que mostra la família reunida, la màxima expressió del Nadal segons l’artista, que evidentment ha optat per una versió laica de l’obra religiosa.

D’altra banda, el Museu Marès ha inaugurat una versió més clàssica del pessebre, acte que s’ha fet amb el president de l’Associació de Pessebristes de Barcelona, Josep Porta.

Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona