Dijous, 25 de febrer de 2021 - Edició 945
La República

Gonzalo Boye, optimista abans de saber el seu processament a la repressora Audiència Nacional

Boye ha agraït als membres de JxCat, Josep Costa i Josep Rius, que s’hagin desplaçat fins a Madrid per donar-li suport

Àlex Huguet
Àlex Huguet 18/01/2021
Imatge d'arxiu de Gonzalo Boye / ACN

L’advocat de Puigdemont i Quim Torra, Gonzalo Boye, s’ha despertat aquest dilluns a Madrid, el dia que la magistrada Maria Tardón, una regidora del PP i consellera de Caja Madrid, li farà saber el seu processament pel suposat “blanqueig de capitals”, el que no deixa de ser un cas flagrant de “lawfare” per inculpar l’advocat que actualment es troba en plena lluita i defensa del cas del president exiliat perquè se li reconeguin tots els drets.

Abans, però, Boye s’ha mostrat molt tranquil, a través d’una piulada a primera hora del matí: “Excel·lent… dia fred però assolellat a Madrid”. Més tard, també ha celebrat la sorpresa de trobar-se amb els membres de JxCat, Josep Costa i Josep Rius, davant les portes de l’Audiència Nacional: “Moltes gràcies, amics i companys”, ha dit en una piulada.

La República ha reiterat en diverses ocasions la tranquil·litat amb la qual es pren el cas l’advocat, que sempre ha negat els fets dels quals se l’acusa, i el dia d’avui ja hi ha proves suficients que desmunten la seva inculpació.