Dimarts, 20 d'octubre de 2020 - Edició 817
La República

Fracassa la recollida de signatures en suport al Gobierno promoguda per Iceta

Són 62.000 les adhesions recollides en defensa de l’Executiu

Redacció
Redacció 10/04/2020

Fa una setmana que els socialistes llançaven una campanya en favor del Govern central davant les crítiques per la gestió de la crisi del coronavirus. El secretari general dels socialistes catalans, Miquel Iceta, la compartia a la seva pàgina de Twitter encoratjant als seus seguidors que s’hi sumessin.

Aquesta iniciativa, posada en marxa a través de la plataforma change.org, va ser creada per Innocencio Ferrer Barroso, un empresari andalús proper al PSOE d’aquesta comunitat, ha recollit en aquesta setmana unes 62.000 signatures, una xifra força baixa si la comparem amb altres campanyes d’aquesta pàgina d’iniciatives populars.

El Manifest al qual es demanava adhesió crida a la unitat i a oblidar-se de les diferències, posant com a únic objectiu sobreposar-nos a aquesta situació i recuperar la normalitat. També denuncia una campanya en contra de Govern per part d’alguns mitjans de comunicació.

Els dies 2 i 3 d’abril van recollir més de la meitat del total de signatures, unes 37.000 persones. En els següents dies, però, les adhesions van caure molt considerablement. Així, al quart no s’arribava a les 8.000 i ha seguit la corba descendent fins ahir que no es va arribar a les 3.000 noves signatures.

Relacionats