Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Fachin trenca el silenci contra els comuns a Barcelona: “L’espai és irreformable”

|

- Publicitat -

L’exdirigent dels comuns, Albano Dante Fachin, encara no s’havia pronunciat públicament sobre la candidatura a la investidura de la seva líder a Barcelona, Ada Colau, però aquest dissabte ha trencat el silenci a Twitter: “L’espai és irreformable. A partir d’avui ja no hi ha ni espai. Han triat règim, corrupció, politiqueria i Monarquia”, ha escrit.

Publicitat

Segons ell, els comuns “no fan un pacte pragmàtic per cap revolució a Barcelona”, sinó que estan duent a terme “una operació de gran abast” . “És perpetuar-se a costa de fer de crossa del més fosc del Règim del 78. No és una renuncia moral. És política i és definitiva. Ja està”, ha assegurat per a apuntar que “a la resta només ens queda construir, desobeir i posar el cos”.

“I si cal assumir contradiccions, amb els reprimits i no amb els repressors”, ha afegit, en relació a les raons per les quals ha dit no haver parlat fins ara: perquè “en política assumir contradiccions és imprescindible”, perquè  dins l’equip d’Ada Colau hi ha grans treballadors i perquè creu que un pacte amb ERC a la capital catalana tampoc seria progressista.

Et pot interessar  Trias no tanca la porta a entrar al govern municipal: “Falta que els altres vulguin, ningú m’ha trucat”
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió