Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

Fachín lamenta que el Gobierno està segur que podrà aprovar els PGE

L’exsecretari de Catalunya Podemos ha lamentat que l’executiu espanyol té coll avall que l’independentisme avalarà els pressupostos generals de l’Estat. Així, s’ha oposat a una llei que ataca els mitjans i la llengua catalana

Redacció 20/09/2021

L’exdiputat i exsecretari general de Catalunya-Podemos ha lamentat la notícia que el Gobierno hagi aprovat una llei, segons la qual el CAC perd funcions, que l’executiu espanyol assumirà. Així, a més de mostrar-se contrari a l’aplicació d’aquesta llei que discrimina el català, el basc i el gallec, ha volgut donar a conèixer un aspecte en el fet que l’executiu espanyol hagi aprovat aquesta legislació.

Dante Fachín ha explicat que aquesta llei és un clar atac als mitjans i a la llengua catalana i ha exposat que el Gobierno de Sánchez s’ha atrevit a donar-li llum verda, perquè saben que tindran “el suport de l’independentisme per aprovar els pressupostos”. Així, entre línies insta a l’independentisme a què s’oposi a aquest executiu, que constantment ataca a Catalunya i que inexplicablement no rep l’oposició dels partits independentistes, amb promeses que no està complint.