Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Fachín carrega contra la “purga política” de TV3

L’exdiputat i fundador de la plataforma Octuvre critica que la direcció nomenada per ERC “manté i amplia l’espai de Sergi Sol”, tot i la suposada “despolitització”

Redacció 14/09/2022
Albano-Dante Fachín a 'Tot es Mou' (TV3).

L’exdiputat i fundador de la plataforma Octuvre, Albano-Dante Fachín, ha tornat a assenyalar la suposada “despolitització” de TV3. En la línia del que va comentar a principis de setembre, ha lamentat que la mateixa direcció que “els fa fora” a ell i a Pilar Carracelas per “despolititzar” la televisió pública, manté i amplia l’espai de Sergi Sol, “dirigent i ideòleg d’ERC”.

Davant aquest panorama, Fachín referma la seva convicció que “és una decisió profundament política” i eleva el to. “Era evident, però es confirma: PURGA POLÍTICA”, ha criticat en una piulada.

Igualment, l’exdiputat lamenta les sucoses subvencions a mitjans privats com 8TV. “Qui surt a 8TV? Sergi Sol. I un programa per Gabriel Rufián”, ha afirmat, tot recordant que és amb els “diners de tots”. “Només així poden sostenir les seves mentides: fent com el PP”, ha reblat.