Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Eva Granados (PSC): “Tenim l’oportunitat de donar a Espanya un govern progressista”

El PSC comença la campanya per fer possible un nou tripartit a Catalunya

Redacció
Redacció 31/12/2019

El PSC vol eleccions catalanes

La portaveu del PSC en el Parlament, Eva Granados, ha celebrat aquest dimarts que hi hagi una “oportunitat de donar a Espanya un govern progressista i obert al diàleg, i de sortir del bloqueig polític en què s’havia situat la política”.

En declaracions als mitjans, ha declarat que l’acord entre el PSOE i UP és “un bon acord que posa per davant la lluita contra les desigualtats, una transició ecològica justa per combatre el canvi climàtic i un avenç en justícia social”.

Respecte a la decisió d’ERC de convocar el Consell Nacional per decidir la seva posició en la investidura, ha prioritzat que hi hagi acord, i ha lamentat “la reacció virulenta d’alguns partits polítics que reparteixen carnets de bons i dolents”.

El PSC considera esgotat el “Govern” i busca un nou tripartit a Catalunya

Granados ha declarat que el discurs de Cap d’Any del president de la Generalitat, Quim Torra, no va incloure cap proposta per a la ciutadania, la qual cosa demostra l’existència d’un Govern “esgotat i d’un president que no té ni el suport del seu propi partit”.

Ha opinat que Torra va oferir “una intervenció basada en la insolidaritat, la confrontació i les notícies falses”, i que va perdre l’oportunitat de dirigir-se a tots els catalans.