Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Es publiquen els sous del nou executiu andorrà

El Consell de Ministres va acordar ahir el sou que cobraran els alts càrrecs del govern andorrà

|

- Publicitat -

El portal de transparència del Govern d’Andorra va publicar ahir els salaris que percebran els membres del nou executiu andorrà. Xavier Espot, com a cap de Govern, rebrà un sou mensual brut de 7.146,16 euros, mentre que els ministres percebran la xifra de 6.075,38 euros.

Publicitat

Darrere seu hi venen els secretaris d’Estat. Els que formen part del Consell de Ministres, concretament els de les àrees Relacions amb la Unió Europea; Transició Energètica, Transports i Mobilitat; i Transformació Digital i Telecomunicacions, cobraran un salari brut mensual  de 5.628,00 euros. Els altres secretaris d’Estat cobraran una retribució lleugerament inferior de 5.181.87€. Aquest mateix sou és el que percebrà la secretària general i el cap de protocol, mentre que el cap de Gabinet cobrarà 5.628€.

En total, els 31 alts càrrecs suposaran una despesa bruta anual de 2,2 milions d’euros, la qual cosa es tradueix en 171.442€ mensuals. Aquests sous els va acordar el Consell de Ministres ahir, dimecres 7 de juny.

Et pot interessar  Aragonès veu en l'acord d'associació d'Andorra a la UE un pas per fer més present el català a les institucions europees
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió