Dissabte, 28 de maig de 2022 - Edició 1401
La República

Enxampen el president de la plataforma Democracia y Unidad Española intentant agredir un membre dels CDR

Jaime Vizern, el fals guàrdia civil que va entrar a la casa de Puigdemont a Bèlgica, president de Democracia y Unidad Española (DUE) i portaveu dels GDR, ha quedat retratat […]

Redacció 31/07/2018

Jaime Vizern, el fals guàrdia civil que va entrar a la casa de Puigdemont a Bèlgica, president de Democracia y Unidad Española (DUE) i portaveu dels GDR, ha quedat retratat en aquest vídeo on se’l pot veure actuant en una rotonda del Bages contra un membre dels CDR que intentava col·locar les simbòliques creus grogues en record dels presos, preses, exiliats i exiliades polítiques.

En el vídeo se’l pot veure com intenta arrencar dels braços del ciutadà les creus que aquest intentava posar. “Hago lo que me sale de la polla” respon el Jaime al membre del CDR que defensa la llibertat d’expressió, “posa les teves pancartes però no retiris les meves”. El membre del moviment d’ultradreta no només intenta agredir, sinó que també fa ús d’un llenguatge autoritari mancat d’arguments: “la (llibertat) expressión es en casa, la República es en casa”.

 

“Penja les teves pancartes però no toquis la dels altres”, demana el membre del CDR. En Jaime, fent gala de l’elegància que el caracteritza, respon, “hago lo que me sale de las pelotas”.

Una altra escena de crispació generada pel feixisme espanyol que és normalitzada i blanquejada per Ciutadans.

Vizern va aparèixer davant l’opinió pública al Tot es mou de TV3, on va demanar diàleg entre les intitucions que, com es pot veure, ni ell aplica.