Divendres, 23 d'abril de 2021 - Edició 1002
La República

Els Reis d’Orient arriben a Barcelona al costat del vaixell d’Open Arms

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebut als Reis d’Orient que aquest dissabte a la tarda han arribat amb vaixell a la ciutat com a pas previ a la Cavalcada […]

Avatar
Agències 05/01/2019
Ajuntament de Barcelona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha rebut als Reis d’Orient que aquest dissabte a la tarda han arribat amb vaixell a la ciutat com a pas previ a la Cavalcada que discorrerà pels carrers de la capital catalana.

Melcior, Gaspar i Baltasar han atracat el seu veler al Moll de la Fusta després d’arribar a la ciutat acompanyats per un vaixell de l’ONG Open Arms, que rescata persones a la deriva al Mediterrani.

En el seu discurs de benvinguda, Colau ha preguntat als nens congregats si coneixien a Open Arms i el seu treball, i els ha comparat amb els Reis d’Orient: “Representen els millors valors de la humanitat”.

“Salva les persones refugiades que fugen de la guerra i de la misèria i que els salven enmig del mar”, ha subratllat l’alcaldessa després de saludar a Les seves Majestats, que han saludat als centenars de barcelonins que s’han apropat a veure’ls arribar.

Colau ha lliurat les claus de la ciutat als Reis d’Orient i, com a senyal de benvinguda, també els ha ofert sal i pa.

Entre els assistents, s’ha comentat que el rei Melcior tenia una lleugera semblança a l’actor Lluís Homar i que Gaspar tenia un aire que recordava al regidor de Presidència, Aigua i Energia de Barcelona, Eloi Badia.