Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

El PPC acusa Torra de no contribuir-hi en “alimentar teories de la conspiració”

El secretari general dels populars veu “imprescindible” situar “les víctimes al centre de l’acció política” però impedeix la investigació que demanen aquestes

Avatar
Agències 17/08/2019
La representació institucional al Pla de l'Ós, a la Rambla de Barcelona, a ,l'acte per recordar les víctimes de l'atemptat del 17-A dos anys després, el 17 d'agost de 2019. (Horitzontal)

Els populars no volem cap investigació sobre les vinculacions del CNI amb els terroristes

El secretari general del PPC, Daniel Serrano, ha volgut aprofitar el final de l’acte d’homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17-A a Barcelona per fer declaracions a la premsa i retreure al Govern la seva actitud respecte dels fets de fa dos anys. “Vèncer al terrorisme no podrà fer-se sense unitat. Amb unitat el bé sempre triomfa sobre el mal. És imprescindible actuar amb unitat, i desgraciadament en els darrers dies i setmanes aquesta unitat no s’ha vist, començant pel president de la Generalitat, Quim Torra i els consellers, que han contribuït a alimentar una teoria de la conspiració un tant paranoica”, ha criticat el popular.

En aquest sentit, Serrano considera que les declaracions que ha vingut fent el Govern en les últimes setmanes reclamant esvair dubtes sobre els atemptats i sobre informacions que han aparegut per la relació de l’imam de Ripoll amb el CNI, “no són la millor forma de combatre al terrorisme”. “Al terrorisme se’l combat amb tots els instruments de la llei però amb unitat de tothom, amb les víctimes al centre de l’acció política i sabent que els únics responsables d’un atemptat terrorista sempre són els assassins. Acabarà triomfant el bé però és imprescindible la unitat política”, ha conclòs.