Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

El PP pretén acabar amb la violència masclista amb una verge

Polèmica acció de l’alcaldessa de Logroño i vicesecretaria de Política Social del Partit Popular, Cuca Gamarra, que ha demanat a la Verge de l’Esperança que acabi amb la violència masclista. […]

Redacció
Redacció 19/12/2018
Cuca Gamarra, al costat d'una imatge de la Mare de Déu de l'Esperança/ Twitter @pplogrono  

Polèmica acció de l’alcaldessa de Logroño i vicesecretaria de Política Social del Partit Popular, Cuca Gamarra, que ha demanat a la Verge de l’Esperança que acabi amb la violència masclista.

En una missa en honor a la patrona del municipi, a l’església de Santiago, Gamarra s’ha encomanat a la verge per tal que elimini “aquesta xacra que s’enquista en els pitjors abismes de la societat” i ha tingut paraules per “totes les víctimes i les seves famílies”. Com ha fet avui mateix Pablo Casado, també ha usat l’assassinat de la jove Laura Luelmo durant la seva intervenció.

Així, la dirigent popular ha demostrat quina mena de propostes encapçala el PP de cara a erradicar la violència masclista pregant “que la Verge ens il·lumini per promoure el diàleg i el consens, la tolerància i el respecte mutu, la justícia i l’equitat”.