Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

El govern espanyol defensa que el sistema electoral d’Espanya és un dels més segurs, malgrat la compra de vots

El secretari d'Estat de Comunicació intenta apagar l'escàndol per la compra de vots i reivindica el sistema electoral espanyol com "un dels més segurs i garantistes del món"

|

- Publicitat -

El govern espanyol ha sortit en defensa del sistema electoral estatal després que aquesta setmana es donessin a conèixer els casos de suposada compra de vots a Melilla, Mojácar i Múrcia que afecten candidats del PSOE. “El sistema electoral espanyol és un dels més segurs i garantistes del món”, ha dit el secretari d’Estat de Comunicació, Francesc Vallès, en un intent de treure ferro a l’escàndol.

Publicitat

Vallès, que s’ha abstingut de fer valoracions “polítiques” en plena jornada de reflexió, però ha assegurat que els 35.539.083 d’electors poden votar “absolutament tranquils” que el seu vot serà comptat com toca. Un 5% d’aquests votaran per primer cop en unes eleccions municipals. D’altra banda, més de 400.000 són estrangers residents a l’Estat.

Et pot interessar  Una despesa militar extra de 9.000 milions d'euros, l'últim capritx del govern "més progressista de la història"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió