Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023
Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023

El fastigós xantatge del Gobierno als partits independentistes

|

- Publicitat -

Cal llegir Lola Garcia que explica, sense embuts, el joc miserable del Gobierno del PSOE i Podemos 

Publicitat

 insinua clarament que l’aprovació dels comptes de l’estat farà que l’aprovació dels indults s’acceleri. És un xantatge mafiós per part del govern més progressista de la història, format pel PSOE i Podemos. Amb aquesta crònica de Lola García agafen força les paraules del sempre bo d’en Jaume Asens quan es queixava que el Gobierno anava tard. No és que Gobierno anés tard sinó que estava jugant amb la vida dels nostres presos polítics per obtenir-ne avantatges polítics i garantir-se quatre anys de la legislatura, amb l’aprovació dels pressupostos ara en tràmit. 

El Gobierno utilitza el mateix xantatge tant amb els independentistes catalans com amb els independentistes bascos 

Si s’aproven els pressupostos, no només tirarà endavant una falsa reforma de la sedició i s’aprovaran els indults amb més rapidesa sinó que també juga amb el drama dels presos polítics bascos i la seva dispersió. El Gobierno va acostant els presos en funció de si els independentistes bascos fan més o menys bondat. 

Informació privilegiada de Lola Garcia: En uns dies tindrem el resultat de l’enquesta del CIS sobre les eleccions catalanes 

Segons la periodista, l’enquesta preveu una davallada del vot a JuntsxCat i una victòria d’ERC, malgrat que reconeix que l’enquesta ha estat feta abans de les decisions sobre la Covid-19, preses principalment pels consellers republicans. Que una enquesta del CIS tingui fugues d’informació cap a un mitjà de comunicació, ja mostra com de poc fiable n’és el Gobierno. 

Pedro Sánchez vol afegir al vot favorable, o l’abstenció, dels independentistes bascos i catalans, el vot de Ciudadanos. 

Sànchez no desisteix d’intentar la gran quadratura del cercle: és el seu somni humit, ideat pel seu “cap pensant”, l’Ivan Redondo. Segons explica Lola Garcia, dues persones de tota confiança de Sánchez i Arrimades fa mesos que treballen en els pressupostos. Es tracta de Félix Bolaños i Carlos Cuadrado i les confiances entre la Moncloa i el partit taronja van pel bon camí, ni que sigui aconseguint l’abstenció als pressupostos. 

 

Publicitat

Més notícies

Opinió