Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

El coordinador de ‘Mossos per la República’ denuncia un atac espanyolista en una propietat seva

El coordinador de ‘Mossos per la República’, Albert Donaire, fa temps que és al punt de mira de l’espanyolisme més agressiu. Però, de les amenaces, han passat als fets atacant […]

Redacció 04/02/2019
Albert Donaire, en una imatge d'arxiu.

El coordinador de ‘Mossos per la República’, Albert Donaire, fa temps que és al punt de mira de l’espanyolisme més agressiu. Però, de les amenaces, han passat als fets atacant una propietat privada seva a Salt (Gironès). “Si ja fa temps em van amenaçar en una carta d’atacar la meva família si no deixava de fer activisme, sembla que podrien haver passat a l’acció”, ha denunciat en una piulada on ha explicat que li “han rebentat la barraca, han tirat les eines al rec i tallat els fruiters”. “I això, reiterades vegades”, ha afegit.

Amb tot, s’ha mostrat decidit a seguir amb la seva tasca com a líder de la sectorial de l’ANC. “Són violents, ens volen intimidar, volen que reculem. I el pitjor, és que tenen total impunitat per fer el que els dóna la gana”, ha lamentat -d’altra banda- després d’apuntar que “cap d’ells marxarà cap al seu estimat Estado quan engeguem la república i vegin qui prospera i qui fracassa”.