Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

El Cirque du Soleil representarà la vida de Messi

El Cirque du Soleil crearà el 2019 un espectacle sobre la vida de Lionel Messi i la seva “passió pel futbol”. Així ho ha anunciat el jugador del Barça a […]

Redacció 10/10/2018

El Cirque du Soleil crearà el 2019 un espectacle sobre la vida de Lionel Messi i la seva “passió pel futbol”. Així ho ha anunciat el jugador del Barça a través de la xarxa social Instagram, en que també ha assegurat sentir-se “honorat” pel xou. En l’entrada, l’esportista argentí hi adjunta una imatge vestit amb la samarreta de la companyia de circ i un vídeo en què fa tocs amb una pilota petita de color vermell. No és la primera vegada que el jugador blaugrana és protagonista d’una iniciativa cultural. El 2014 el director espanyol Álex de la Iglesia va dirigir un documental sobre Messi. El Cirque du Soleil ha instal·lat recentment a L’Hospitalet de Llobregat una nova seu de la companyia.

El jugador argentí de futbol i estrella del FC Barcelona, Cirque du Soleil Entertainment Group i PopArt Music han anunciat en un comunicat conjunt aquest dimecres la seva col·laboració per a la creació d’un nou espectacle per al 2019, juntament amb Sony Music, que s’ocuparà de la banda sonora, dirigida per Afo Verde.

Després de retre homenatge a artistes com The Beatles, Michael Jackson i Soda Stereo, el Cirque du Soleil fa el salt al món del futbol. L’espectacle posarà en valor el llegat de Messi, destacant la riquesa cultural que converteix aquest esport en el més popular del món.

“Estem encantats de treballar amb una llegenda viva. Com a líder mundial d’entreteniment en directe, Cirque du Soleil Entertainment Group s’està convertint en el creador de continguts i experiències originals per a les millors marques del món “, afirma Jonathan Tétrault, president i cap d’operacions del Cirque du Soleil.

En aquest sentit, la companyia assegura que podran portar l’herència de Messi a l’escenari “tocarà el públic i parlarà amb tots els aficionats al futbol”. L’objectiu, afirmen en un text conjunt, és l’oportunitat de “transcendir l’esport” i presentar-lo d’una manera “totalment nova”.