Dilluns, 1 de juny de 2020 - Edició 676
La República

Echenique tira més llenya al foc amb la reforma laboral: “Hem acordat que ens la carregarem”

El portaveu d’Unides Podem evidencia les tensions entre PSOE i Podemos després que els socialistes no admetessin una derogació “íntegra” de la reforma laboral

Redacció
Redacció 22/05/2020
El secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, aquest 8/4/2019 (horitzontal)

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Pablo Echenique, ha reafirmat l’acord per “carregar-se” la reforma laboral. “Hem acordat que ens la carregarem, la qual cosa és una gran notícia per a milions de treballadors”, ha dit Echenique aquest divendres en una piulada a Twitter. “Darrere de tot el soroll, les editorials de PRISA i les tertúlies, hi ha això”, ha dit, i ha argumentat “la reforma laboral del PP serveix per precaritzar els llocs de treball, facilitar l’acomiadament i baixar salaris”.

Echenique va ser un dels tres firmants del document on s’acordava la derogació “íntegra” de la reforma laboral aprovada pel Partit Popular l’any 2012. El problema va arribar hores després, quan el PSOE va demostrar una vegada més la seva estratègia d’enganyifa, fent pública una nota aclaridora indicant que s’eliminava aquest punt, pel qual desapareixia de l’acord la indicació de la derogació íntegra.

Relacionats