Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Duran i Lleida defensa el discurs de Felip VI el 3-O

Josep Antoni Duran i Lleida, de nou, ha intentat netejar la imatge de l’establishment espanyol. En una entrevista al Preguntes Freqüents de TV3, l’exlíder d’Unió ha afirmat que el 3 […]

Redacció 17/03/2019
Imatge d'arxiu de Josep Antoni Duran i Lleida / ACN

Josep Antoni Duran i Lleida, de nou, ha intentat netejar la imatge de l’establishment espanyol. En una entrevista al Preguntes Freqüents de TV3, l’exlíder d’Unió ha afirmat que el 3 d’octubre, Felip VI “va reaccionar davant d’uns polítics que volien declarar la independència de Catalunya”.

Entre aquella data i la Declaració Unilateral d’Independència, Duran i Lleida va fer arribar a Artur Mas “el meu oferiment a parlar amb Puigdemont, però el president Mas em va comentar que no es va veure amb cor de dir-li a Puigdemont”.

Precisament el president legítim no surt ben parat, l’exdirigent d’Unió el defineix com “un il·luminat”. En aquest sentit, Josep Antoni Duran i Lleida es mostra intrigat com Carles Puigdemont “tornarà a Catalunya, sense donar la cara davant la justícia, tal com ho han fet els seus companys”.