Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

Discreta trobada entre Aragonès i Bolaños a Barcelona

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el ministre de la Presidència, Fèlix Bolaños, s’han reunit a Barcelona en una discreta trobada que va tenir lloc el passat dijous, 23 de febrer, tal com ha avançat ‘La Vanguardia’. Durant la reunió, que va durar prop d’una hora i mitja, tots dos polítics van valorar la relació dels dos governs i repassar qüestions de gestió que afecten Catalunya.

Publicitat

Malgrat valorar positivament el diàleg, fonts de la Presidència subratllen que no es pot parlar de normalització de res, desmentint així les declaracions que la ministra i portaveu del PSOE, Isabel Rodríguez, va fer ahir mateix sobre la taula de diàleg. Des de la Moncloa, en canvi, parlen d’una trobada discreta dins la “normalitat institucional”.

Amb tot, però, sembla que la taula de diàleg finalment no se celebrarà aquest any, tal com va expressar la mateixa portaveu del Govern, Patrícia Plaja. L’executiu espanyol ja va tancar la porta a tornar-se a trobar abans que acabés el 2022, just després d’aprovar la reforma del Codi Penal, en considerar que el procés independentista havia acabat. El Govern, tot i que va mantenir la insistència a celebrar les trobades, va acabar acceptant que no hi hauria una altra trobada el 2022 i, ara, sembla que tampoc n’hi haurà el 2023.

Et pot interessar  ERC convoca una assemblea oberta a la militància pels resultats del 28-M i les eleccions generals del 23-J
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió