Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Dimiteix Pere López, líder dels socialdemòcrates andorrans

Pere López va anunciar ahir en una roda de premsa la seva renúncia a l'escó com a conseller general electe

|

- Publicitat -

Les eleccions de diumenge passat a Andorra tenen les seves primeres conseqüències. A la victòria aclaparadora per majoria absoluta dels Demòcrates de Xavier Espot, s’hi suma el sorpasso a l’esquerra: la nova candidatura Concòrdia ha superat la coalició formada pel Partit Socialdemòcrata i els Progressistes. Fins ara, el Partit Socialdemòcrata era la primera força de l’oposició, però després d’aquestes eleccions, no només no ha aconseguit disputar el govern als Demòcrates, sinó que ha quedat relegat a la tercera força.

Publicitat

El cap de llista dels socialdemòcrates, Pere López, va anunciar ahir en una roda de premsa la seva renúncia a l’escó com a conseller general electe. Passarà a ser substituït per Pere Baró. La compareixença la va fer juntament amb el primer secretari del partit, Gerard Alís.

Les declaracions de Pere López han estat contundents: “La meva energia per una tasca tan important com representar al poble andorrà és, absolutament, zero”. Ha explicat que és millor que algú el rellevi atès que “ara mateix, a mi em resulta impossible després dels resultats de diumenge” i “és el que necessito a nivell personal”.

López i Alís van voler remarcar que la renúncia era una decisió personal del mateix López i que no era una petició de la direcció del partit. López serà president en funcions del Partit Socialdemòcrata fins el dia 20 de maig.

 

Et pot interessar  El Consell General d'Andorra fixa les remuneracions pels seus parlamentaris
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió