Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 859
La República

Cs paga un cotxe de més de 100.000 euros per a Albert Rivera

Ciudadanos paga un Lexus LS500H per a Albert Rivera, un cotxe de luxe que oscil·la entre els 112.000 i els 160.000 euros, depenent dels acabats que es triïn. Així ho […]

Redacció
Redacció 24/04/2019
Albert Rivera, en un acte de Ciudadanos

Ciudadanos paga un Lexus LS500H per a Albert Rivera, un cotxe de luxe que oscil·la entre els 112.000 i els 160.000 euros, depenent dels acabats que es triïn. Així ho ha avançat Moncloa.com, que ha matisat que els taronges han signat un contracte de rènting i que no compren el cotxe però abonaran mensualment més de 3.500 euros.

D’altra banda, han assegurat que el líder de Cs va acudir a recollir-lo a Madrid juntament amb els seus escortes la nit del 5 d’abril, amb el concessionari de la marca tancat i triat especialment per ser lluny del centre de la capital espanyola, per tal de passar desapercebut. Al contracte hi apareix el tresorer del partit, Carlos Cuadrado Arroyo, i el vehicle està matriculat des del 2 d’abril en un municipi madrileny de menys de 2.000 habitants, Colmenar del Arroyo. És l’única versió del Lexus LS que es comercialitza a Espanya: una combinació entre motor elèctric i de gasolina que pot arribar als 359 CV de potència.

Aquesta no és la primera notícia coneguda sobre l’ostentació de la qual vol viure rodejat Albert Rivera. Segons va publicar recentment la revista de premsa rosa ‘Pronto’, Rivera tindria pensat mudar-se amb la cantant Malú a la luxosa urbanització madrilenya La Finca, després de les eleccions espanyoles d’aquest diumenge.

Relacionats