Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Cs Barcelona es desinfla: desenes de militants deixen el partit i demanen la retirada de la llista

Els crítics reclamen que Anna Grau es retiri mentre al·leguen que Cs "ja no representa el constitucionalisme ni els valors liberals que el van caracteritzar"

|

- Publicitat -

Mal pronòstic pel grup municipal de Ciutadans (Cs) a Barcelona i per la seva cap de llista, Anna Grau. Un grup crític amb la direcció del partit a la ciutat comtal ha anunciat que “desenes d’afiliats” del partit volen donar-se de baixa, mentre reclamen que Grau es retiri de la llista. Els crítics al·leguen en un comunicat que la formació lliberal “ja no representa el constitucionalisme ni els valors liberals que el van caracteritzar. Els actuals dirigents són els culpables de la desfeta del partit”. El text del sector crític de Cs, avalat per noms com el de la regidora Noemí Martín, també demana “deixar de confondre el votant i no dividir el vot constitucionalista”.

Publicitat

En clau estatal, el grup d’afiliats també critica la direcció actual de Ciutadans, i carreguen contra el canvi ideològic que va impulsar Inés Arrimadas, ja que al·leguen que ha portat el partit “a la irrellevància”. “Els nombrosos acords amb el govern de Sánchez i Podemos, donant suport a nombroses propostes i lleis ideològiques tan aberrants com la del ‘només sí que és sí’ que ha beneficiat centenars d’assetjadors sexuals demostren la total entesa entre l’actual Cs i el sanxisme”, lamenten.

“El sanxisme és incompatible amb els principis fundacionals de Cs, ja que és el principal soci dels que volen trencar el nostre marc constitucional i el nostre país. Són aquells que han portat Barcelona i Catalunya a la ruïna, a la confrontació social, decadència, crispació, caos, fugida d’empreses i inseguretat”, conclouen.

Des del partit, tanmateix, desdramatitzen l’abandonament dels membres, enquadrant aquest fet en el resultat de les primàries celebrades al febrer en el si de la formació per escollir la candidatura a la capital catalana.

Et pot interessar  [REPORTATGE] Consulta les dades d’ocupacions d’habitatges del teu municipi
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió