Diumenge, 31 de maig de 2020 - Edició 675
La República

Cristina Brondo entre la interpretació i el ioga

Cristina Brondo es va donar a conèixer al primer serial diari de TV3, Poblenou, ara passats els anys ja és una actriu consolidada. Aquests dies de confinament degut al Covid19 […]

Mireia Guilera
Mireia Guilera 02/04/2020

Cristina Brondo es va donar a conèixer al primer serial diari de TV3, Poblenou, ara passats els anys ja és una actriu consolidada. Aquests dies de confinament degut al Covid19 la podem veure practicant una de les seves grans passions el ioga. Hem volgut parlar amb ella i això és el que ens ha explicat.

“No m’ho vaig pensar dues vegades i amb la meva filla i gràcies als directes d’ Instagram vam començar a fer el que millor sabem que és divertir-nos i compartir des del cor”

 

Que va suposar per a tu el paper de Claudia a la sèrie Poblenou ?
Per mi va ser un tret de sortida enorme encara sense saber-ho, ja que les meves intencions no eren per res convertir-me en actriu per a tota la vida sinó que vivia el moment i gaudia del que més em divertia que era actuar. De fet encara recordo com plorava l’últim dia de rodatge del Poblenou perquè la sensació que tenia era que tot això acabava per sempre.  La meva sorpresa va ser quan al poc temps d’acabar la sèrie Jordi Frades, un dels directors principals de la sèrie em digué de per fer una telemovie “ Laia el regal d’aniversari” i aquí va ser quan vaig prendre consciència que podia dedicar-me a això més enllà de “Poblenou”

Que vas aprendre?
Sempre he estat molt disciplinada però crec que amb Poblenou una de les coses que millor vaig aprendre va ser a estudiar el text i a dir-lo de la manera més natural davant d’una càmera fins i tot improvisar si alguna paraula o frase se m’oblidava per salvar l’escena.

Quins records en tens ?
Recordo les matinades i el moment del maquillatge com una cosa super intensa, després el rodatge del dia a dia el tinc una mica més difuminat encara que escenes com una agressió que vaig tenir o escenes de petons amb Quim Gutiérrez aquestes les recordo perfectament.
També recordo lo cansada que arribava a l’escola i com els professors em deixaven dormir a classe perquè em veien “exhausta”

-Que et van dir els teus pares quan els vas dir que volies ser actriu ?
Els meus pares sempre m’han donat moltíssim suport i l’únic que em deien era que continués amb els estudis perquè consideraven que sempre havia de tenir un pla B i una bona formació.

Si algun dia algun dels teus fills volgués seguir les teves passes i ser actor o actriu que li diries ?
La veritat és que la Valentina ja apunta maneres i de vegades el meu marit i jo ens mirem i diem ai Déu meu !! Sabem perfectament que no és una professió ni fàcil ni massa agraïda a vegades però si és el que ella desitja per descomptat que li donarem suport i l’ajudarem en tot el que puguem.

– D’on va sorgir la idea de PekeYoguis ?
Jo vaig des de fa molts anys a ioga i quan va néixer la meva filla Valentina vaig començar a fer classes amb ella. Em sembla súper important inculcar els valors del ioga als nens des de molt jove. Per això em vaig formar a l’escola yoguitos i d’aquí va sorgir la idea de donar jo els meus propis tallers sota el nom de PekeYoguis (amb k!)–

Diries  que el ioga és una bona forma de poder portar millor el confinament?

Jo sóc molt de guiar-me per l’estómac per aquestes inèrcies que surten gairebé sense pensar i des del primer dia de confinament vaig entendre que la disciplina de ioga al costat de la diversió de Pekeyoguis seria una manera ideal de donar instruments a papis amb nens a casa. Així que no m’ho vaig pensar dues vegades i amb la meva filla i gràcies als directes d’ Instagram vam començar a fer el que millor sabem que és divertir-nos i compartir des del cor la nostra experiència amb el ioga d’una manera amena però fent exercicis que milloren la respiració que calmen l’esperit i harmonitzen l’energia a més de mantenir-nos en forma gairebé sense adonar-nos

Imatge cedida per : Cristina Brondo

https://www.youtube.com/channel/UCZJ77AMw9RtMkRS5Y5kq5BQ

aquest és  el link on podeu veure la Cristina i les seves dinàmiques

Relacionats