Dilluns, 24 de Febrer de 2020 - Edició 578
La República

El Grup Godó utilitza les ‘fake news’ per atacar el govern del president Torra

Tot i que la deriva del Grup Godó és més que evident, la seva influència és més present que mai Fins i tot la seva emissora de capçalera i el […]

Joan Puig
Joan Puig 09/12/2018

Tot i que la deriva del Grup Godó és més que evident, la seva influència és més present que mai

Fins i tot la seva emissora de capçalera i el seu programa estrella marquen un gir cap a la tercera via més que preocupant, les tertúlies del programa líder de la ràdio en català, el món a Rac1 s’omplen de persones contràries a la independència, principalment de partidaris de la minoritària opció de la tercera via.

La portada de La Vanguardia, munició per a l’unionisme violent espanyol: PSOE, PP, Ciudadanos, Podemoa i Vox utilitzen aquestes ‘fake news’ per atacar el govern independentista

Ada Colau, Jèssica Albiach, Abalos, Arrimadas, Abascal, tots junts carregant contra la via eslovena, una lliçó de democràcia i, d’aquesta manera, beneir la violència de l’estat espanyol contra els independentistes.

El Grup Godó fracassa amb la seva televisió, però omple TV3 de tertulians i periodistes sota la seva nòmina

Des de fa mesos els programes de TV3 s’omplen de periodistes o tertulians que treballen pel grup Godó. Joaquin Luna, un periodista amb tics masclistes i Victor Amela, que manté que va votar ‘Sí’ a la Constitució malgrat que no tenia els 21 anys necessaris per votar, al FAQS. Altres omplen la tarda de la televisió catalana o el 324.

Les cròniques de Lola Garcia, Pagans o Enric Juliana són una constant d’intoxicacions per carregar-se el govern català

Treballen només a base de suposicions i mitges veritats per desgastar el govern legítim de Catalunya, crear malestar entre els socis de govern i sobretot abatre el president Torra.

El director de La Vanguardia ja va declarar “voluntàriament” a la caserna de la Guardia Civil per la publicitat de l’1-O

Mentre la justícia feia públic que Nuria Llorach, per part de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació, Xevi Xirgo, com a director d’El Punt Avui i Joan Puig, com a editor del directe!cat -ara La República- eren citats a declarar, tot i que aquest últim fou l’únic que s’hi va negar, el director de La Vanguardia, Marius Carol va ser descobert sortint de declarar de la caserna amb un somriure als llavis. La seva col·laboració devia ser del tot útil al jutjat núm. 13 que porta la causa general contra el procés.

Relacionats