Dijous, 22 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

[Àudio] Empar Moliner noqueja en directe les impertinències de Laura Fàbregas

Ahir, a la ràdio pública catalana, al programa Catalunya Migdia presentat per Empar Moliner i Òscar Fernàndez, es va produir una forta enganxada i picabaralla dialèctica entre la convidada Laura […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 25/04/2019
Laura Fàbregas i Empar Moliner

Ahir, a la ràdio pública catalana, al programa Catalunya Migdia presentat per Empar Moliner i Òscar Fernàndez, es va produir una forta enganxada i picabaralla dialèctica entre la convidada Laura Fàbregas i l’escriptora que condueix l’espai.

Durant un moment de la tertúlia que versava sobre l’absolució de l’expresident del Barça, Sandro Rossell, la periodista unionista que escriu a la sucursal de El Español a Catalunya, Crónica Global, defensava la presó preventiva i, mentre enraonava, va deixar caure com si res que Empar Moliner estava al programa de la ràdio pública per interessos d’algú: “et tenen aquí per dir…!”.

Fàbregas, que va descriure els independentistes que van manifestar-se a Madrid el passat 16 de març, com una “peste amarilla“, va preguntar en directe i en to desafiant que si per treballar a Catalunya Ràdio “cada dia” com Moliner havia d’enviar “el seu Currículum a Esquerra”.

La conductora de l’espai va tallar en sec les impertinències de Fàbregas: “per treballar aquí t’ho has de currar“. A més va assegurar que “jo no estic aquí per ningú” per acabar etzibant a Fàbregas que per venir cada dia no es tracta del CV sinó que “s’ha de tenir talent”. Aquí el moment:

Relacionats