Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

[Àudio] Empar Moliner noqueja en directe les impertinències de Laura Fàbregas

Escolta aquí el moment de la baralla on la unionista en surt escaldada

|

- Publicitat -

Ahir, a la ràdio pública catalana, al programa Catalunya Migdia presentat per Empar Moliner i Òscar Fernàndez, es va produir una forta enganxada i picabaralla dialèctica entre la convidada Laura Fàbregas i l’escriptora que condueix l’espai.

Publicitat

Durant un moment de la tertúlia que versava sobre l’absolució de l’expresident del Barça, Sandro Rossell, la periodista unionista que escriu a la sucursal de El Español a Catalunya, Crónica Global, defensava la presó preventiva i, mentre enraonava, va deixar caure com si res que Empar Moliner estava al programa de la ràdio pública per interessos d’algú: “et tenen aquí per dir…!”.

Fàbregas, que va descriure els independentistes que van manifestar-se a Madrid el passat 16 de març, com una “peste amarilla“, va preguntar en directe i en to desafiant que si per treballar a Catalunya Ràdio “cada dia” com Moliner havia d’enviar “el seu Currículum a Esquerra”.

La conductora de l’espai va tallar en sec les impertinències de Fàbregas: “per treballar aquí t’ho has de currar“. A més va assegurar que “jo no estic aquí per ningú” per acabar etzibant a Fàbregas que per venir cada dia no es tracta del CV sinó que “s’ha de tenir talent”. Aquí el moment:

Et pot interessar  TV3 i Catalunya Ràdio exclouen la CUP del seu pla de cobertura de les eleccions del 28M
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió