Dijous, 3 de desembre de 2020 - Edició 861
La República

Comín: “Volem ser un motiu d’esperança, perquè vosaltres sou la nostra esperança”

El conseller a l’exili recorda que “un dels camins que ens portarà a la victòria” és fer entendre al Parlament Europeu que el conflicte català “és un greu problema per Europa”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 29/02/2020

El conseller a l’exili, Toni Comín, ha carregat contra la repressió que ha exercit al Gobierno espanyol durant els últims anys, en el seu discurs durant l’acte del Consell per la República a Perpinyà.

Ha enviat un missatge a l’estat, demanant que escolti els jutges internacionals, als quals no ha fet cas en tots aquests mesos, i ha declarat que “Espanya no és un estat plenament democràtic”. També ha reclamat a la Unió Europea que hi intervingui, declarant que “un dels camins que ens portarà a la victòria” és fer entendre al Parlament Europeu que el conflicte català “és un greu problema per Europa”.

També s’ha dirigit al poble de Catalunya, recordant que l’estat espanyol mai ha hagut de sentir la veu seva veu de tan a prop, “perquè nosaltres no ens hem rendit. Després de dos anys d’exili i de presó, encara som més forts. Volem ser un motiu d’esperança per tots els catalans”.

Relacionats