Dissabte, 11 de juliol de 2020 - Edició 716
La República

Clatellot del conseller Calvet a Marius Carol

El director de La Vanguardia escriu avui i com a metàfora de la necessitat de ser prudents que les obres del corredor mediterrani entre Tarragona i Vandellós s’acabaran aviat

Redacció
Redacció 06/10/2019

El Conseller Damià Calvet li ha contestat amb aquesta piulada: “T’equivoques, @MariusCarol. La variant de Vandellòs està acabada però inexplicablement encara no ha entrat en servei. I això que és una peça bàsica del Corredor Mediterrani i per la reordenació de rodalies i regionals al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.”

I ha seguit amb una sèrie de piulades on explica clarament la deslleialtat de l’estat governi qui governi respecte a Catalunya, obres i obres que malgrat el retard s’acaben però no s’inauguren malgrat els greus problemes que comporten.

No us perdeu el comentaris d’indignació que ha comportat les piulades del Conseller, ara només queda un semàfor vermell de La Vanguardia al tot impresentable del ministre Abalos. Però podrem esperar asseguts que el semàfor vermell mai arribarà.

Sens dubte i és evident que el Govern Espanyol sigui del color que sigui utilitza la manca d’inversions i el retard de la seva execució o el retard de la seva entrada en servei per castigar a Catalunya i als seus ciutadans, som la colònia a qui toca espoliar

 

 

 

Relacionats