Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Ciutadans denuncia una agressió a una dona per retirar llaços grocs al parc de la Ciutadella

La presidenta del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha denunciat a través de les xarxes socials que aquest dissabte han agredit la dona d’un dels […]

Redacció
Redacció 25/08/2018
Imatge de llaços grocs / ACN

La presidenta del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha denunciat a través de les xarxes socials que aquest dissabte han agredit la dona d’un dels seus afiliats al parc de la Ciutadella, a Barcelona, per retirar un llaç groc. Segons Mejías, li han trencat el septe nasal en presència dels seus fills. La formació taronja ha condemnat l’atac i ha mostrat el seu “suport i solidaritat” amb l’afectada.

Als Mossos d’Esquadra els consta que aquest dissabte al migdia s’ha produït una agressió a una dona prop del passeig Picasso i que, en desplaçar-se fins al lloc, el presumpte agressor i la dona s’han acusat mútuament i han anunciat que cadascun denunciaria els fets. A la policia no li consta cap denúncia però ha identificat les persones implicades en els fets.

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha denunciat a través de Twitter els fets i s’ha dirigit al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per dir-li que “aquí no hi ha normalitat”. “Defensi als milions de catalans que estem sent atacats pel separatisme i deixi de blanquejar als que trenquen la convivència a Catalunya”, ha reclamat a Sánchez.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el president del PPC, Xavier Garcia Albiol, que ha recordat que fa uns dies ja va advertir que “si el govern de Sánchez no actua a Catalunya, acabarem malament”. Albiol ha explicat que ha parlat amb el marit de la dona agredida, que, segons ell, ha rebut un “cop de puny” per retirar un llaç groc.