Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Els CDR tallen les carreteres per defensar l’1-O

La mobilització per tallar les principals vies del país ha començat ben d’hora al matí, quan prop d’un centenar de persones han tallat la carretera L11 a Lleida i l’AP7 […]

Redacció
Redacció 01/10/2018

La mobilització per tallar les principals vies del país ha començat ben d’hora al matí, quan prop d’un centenar de persones han tallat la carretera L11 a Lleida i l’AP7 a l’alçada d’Hospitalet de l’Infant per reivindicar el referèndum en el seu primer aniversari.

Els cotxes que circulen per l’AP7 són desviats cap a la N340. Els CDR han col·locat pneumàtics i pancartes per impedir el pas a Vandellós i Hospitalet de l’Infant i asseguren que s’hi quedaran fins que puguin “per defensar el mandat de l’1 d’octubre”. Han tallat el peatge de Martorell.

Un dels altres talls ha estat a Lleida, a l’L11 en un punt d’entrada d’hidrocarburs que subministra el gasoil a les principals gasolineres de la zona.

Marxa lenta a Vic

A la c25 s’hi produeix una marxa lenta al pas per Osona.

El CDR del Vallès també s’ha mobilitzat i ha tallat l’entrada al CIM, el Centre d’Infraestructura per la Mobilitat i on hi han col·locat una fila de pneumàtics. Els Mossos han fet un intent de diàleg però no ha convençut els manifestants.